1038 Budapest, Szentendrei út 281.
Tel:+36(1)240-4878;
Mob:06(20)471-6071

Új motorgumi

 


 

Ha biztosra szeretnél menni, válassz újat, és megkíméled magad a felesleges aggódástól.Csupán a választás okozhat némi fejtörést, mert a választék zavarba ejtően nagy. Egy átlagos, közúton használt nagymotorra a 120+180-as méretpárban például legalább ötven típus közül lehet választani, felhasználási stílustól függően. A döntés nem egyszerű, és nem olcsó. A motorgumik viszonylag drágák, egy próbálkozás 60-100 ezer Ft körül van.

Természetesen segítünk, hogy a számodra leginkább használható abroncsok kerüljenek fel a gépre. Ügyfeleink visszajelzései alapján már kialakult a kép, hogy melyik abroncs milyen tulajdonságokkal, milyen hozzávetőleges futásteljesítménnyel, tapadási képességekkel rendelkezik. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a nagy márkák (Metzeler, Michelin, Pirelli, Dunlop, Bridgestone, Continental) újabb fejlesztésű abroncsaival már nem nagyon lehet „mellélőni”, hiszen minőségük minden igényt kielégít.

Előfordulnak olyan abroncsok, amelyeket egy-egy motor nem „kedvel”. A nagy, nehéz túramotorokra általában speciális abroncsok illenek, ezek hiányában a vezetési komfort nagyban romlik. Ügyelni kell a gyári előírások betartására.

Fontos, hogy a felszerelés utáni 50-100 kilométert óvatosan tedd meg, mert a gyári viaszos formaleválasztó réteg csak rendesen felmelegedett gumiról párolog el teljesen. Addig erős kigyorsításkor, fékezéskor csúszhat.