1038 Budapest, Szentendrei út 281.
Tel:+36(1)240-4878;
Mob:06(20)471-6071

Szolgáltatások

Üdvözlünk!

Cégünk fő tevékenységi területe a Michelin, Metzeler, Pirelli, Continental, Dunlop, Bridgestone, illetve Heidenau, Mitas, Vee Rubber, X-Grip, motorgumik kis és nagykereskedelme, szerelése, centrírozása, javítása.

Várjuk viszonteladó partnerek jelentkezését az ország egész területéről.

Termékválasztékunkat, a legtöbb márka importőreként, úgy alakítottuk ki, hogy megtalálhatóak legyenek benne a legmagasabb fogyasztói igényeket kielégítő motorgumi márkák:

                 

 A távolság nem akadály, futárszolgálattal, utánvéttel áthidalható. Vásárláskor számlát vagy nyugtát kapsz, mivel az abroncsokra garancia jár!

Bármilyen típusú, márkájú motorról legyen szó, jól felszerelt műhelyünk rendelkezik a szereléshez szükséges eszközökkel, szerszámokkal, gépekkel, emelőkkel.

A kerekek kiegyensúlyozását digitális gépen végezzük, a gyári keréktengely nem szükséges. Gyári adapter szettek birtokában nem jelentenek gondot a BMW, Ducati, MV Agusta, Triumph és egyéb speciálisabb kerekek sem, beleértve a robogó kerekeket is.

Hozhatod csupán a kereket is, de ha nem akarod feltéglázni a masinád, a kerék ki és beszerelését bízd inkább ránk! Bármilyen felépítésű kétkerekű jöhet. (hagyományos, jobbos/balos félkarú villás, robogó, chopper, középtámasszal vagy anélkül,...)

A szerelési műveletek során a lelazított csavarokat a gyári szervizkönyvben vagy a MotorDatában előírt erővel, nyomatékkulccsal húzzuk vissza. Szükség szerint alkalmazunk kenő és zsírzó segédanyagokat, menetrögzítőt, rezes sprayt, ...

Az árlistában feltüntetett gumiárak nem tartalmazzák a szerelés költségeit! Adott motortípus ismeretében kérünk, érdeklődj a pontos árak iránt!

Motorkerékpár javítás:

Másik fő tevékenységi területünk a motorkerékpárok javítása, időszakos szervizelése, karburátor szinkron állítása, a kopó alkatrészek cseréje, beszerzése: olajok, szűrők, gyertyák, fékbetétek, lánc szettek, teleszkóp szimmeringek, kormány és kerékcsapágyak, fékfolyadék, fém fékcső csere...

A motorok és a motorozás szeretete segíti hozzáállásunkat munkánk iránt, a biztonságod és a munkánkkal való elégedettséged a legfontosabb számunkra.


a Kék Hold csapat

Parse Time: 1.160s