1038 Budapest, Szentendrei út 281.
Tel:+36(1)240-4878;
Mob:06(20)471-6071

Felnicsík

Egyszerű és olcsó design tuning a felnikre ragasztott színes szalag. Esztétikusabb megoldás, mint nagy felületű matricákkal teleaggatni a motor idomait. Persze biztonságunknak az sem ártana, de van olyan motor, aminek ragadós papírfecnikkel való telipakolását a jóízlés megtiltja. Ráadásul láthatóságunkat is nagyban elősegíti, a legtöbb típus ugyanis fényvisszaverő tulajdonságú.


Honda CBR600RR. Az “előtte” állapot:


Felszerelése egyszerű, de ha nem születtél póknak ajánlott még két segítő kezet igénybevenni. Érdemes megvárni egy kerék kiszereléssel járó műveletet, mert így lényegesen gyorsabban és persze precízebben lehet felhelyezni a csíkot. Ha egyedül csinálod, és lábon van a motor, inkább ne legyen gyermek a közelben. Ha nem akarod, hogy gyarapítsa “csúnyaszó-készletét”.

Egy ember folyamatos ráfeszítéssel nyomja a szalagot a felni peremére, miközben a segéderő két kis kezével enyhén előfeszíti a könnyen nyúló/szakadó matricát. Természetesen csak tiszta, zsírmentes felnin érdemes próbálkozni! Gőzborotvát és az oldószereket nem szereti, úgyhogy óvatosan a mosással!


És végül a kész mű: