1038 Budapest, Szentendrei út 281.
Tel:+36(1)240-4878;
Mob:06(20)471-6071

MICHELIN Starcross 5 Rear

Méret: 100/100-18 M/C TT 69M SX5 Soft
Starcross 5Starcross 5

Megszűnt

Ez a termék már nem elérhető, nem tudjuk szállítani.

Starcross 5:

Nyújtsd a legjobb teljesítményt talajtól függetlenül!

Tesztelve és jóváhagyva profik és hobbimotorosok által!

A MIchelin 3 éven át tesztelte világszerte, minden létező talajon és időjárási körülmények között, profik és hobbimotorosok által. A jobb kezelhetőség érdekében könnyebb az elődöknél még egy rugalmasabb karkasz is párosul. Javítottak az abroncs teljesítményén egyenes futáson, valamint a tapadáson nagy dőlésszögű kanyarokban. A Starcross 5 a megszokottnál magasabb légnyomás mellett is használható ( >= 1 bar, egészen 1,2 bar-ig) anélkül hogy tapadást vagy komfortot veszítene a motoros, így csökkenthető az abroncs lefordulásának esélye a felniről. A lágyabb karkasznak köszönhetően búcsút inthetünk a bekoptatási fázisnak, maximális tapadás rögtön az első indulástól. Az új karkasz és az agresszív mintázat kombinációja remek kormányozhatóságot biztosít az első kerék számára és tapadást a kigyorsításoknál a hátsó kerék számára.

A felnik és egyéb kiegészítők a képeken csak illusztrációk. Motorgumi vásárlás esetén a megrendelt fajtájú és darabszámú árut szállítjuk. Az árak csak egy darab abroncsra érvényesek, kivétel, ha ezt külön feltüntetjük.

Ajánlja ezt a terméket ismerőseinek:
Starcross 5 - Ossza meg ezt a terméket a FACEBOOK-on! Starcross 5 - Adja hozzá ezt a terméket a Google könyvjelzőjéhez! Starcross 5 - Ossza meg ezt a terméket az TWITTER-en!