1038 Budapest, Szentendrei út 281.
Tel:+36(1)240-4878;
Mob:06(20)471-6071

Slime Gumi javító készlet 8 behúzószálas

Gumi javító készlet 8 behúzószálas

Megszűnt

Ez a termék már nem elérhető, nem tudjuk szállítani.

Slime behúzós "kukac" gumi javító készlet használati útmutatója:

- A defektet okozó idegen tárgyat húzza ki a gumiabroncsból.
1. A reszelőt nyomja bele a lyukba, mozgassa felfelé és lefelé, hogy megtisztítsa és megérdesítse a lyuk belső felületét.
2. A védőcsomagolásból vegyen ki egy kukacot, és fűzze bele a tűbe úgy, hogy mind két vége egyforma hosszan lógjon ki. A nyersgumival átitatott kanócot kenje be ragasztóval.
3. A behúzó szerszám végén átfűzött kukac 2/3-át óvatosan nyomja bele a furatba. Egy gyors határozott mozdulattal húzza ki a tűt egyenesen, csavarás nélkül.
4. A futófelület síkjában vágja le a nyersgumival átitatott kanóc mindkét végét.
- Fújja fel a kereket az ajánlott nyomásra. A szivárgási vizsgálat érdekében, szappanos vízzel fröcskölje le a javított területet. Amennyiben a lyuk környékén buborékok jelennek meg, ismételje meg az eljárási folyamatot az első lépéstől kezdve.
NEM végleges javítás, csak lassú járműveknél (kerti gépek, fűnyíró, stb.) 

Útmenti gyorssegély, defekt javító készlet. Nem végleges javítás! Gyártó ajánlása: maximum 10 km távolság megtétele, max. 50 km/h sebességgel.

 

Ajánlja ezt a terméket ismerőseinek:
Gumi javító készlet 8 behúzószálas - Ossza meg ezt a terméket a FACEBOOK-on! Gumi javító készlet 8 behúzószálas - Adja hozzá ezt a terméket a Google könyvjelzőjéhez! Gumi javító készlet 8 behúzószálas - Ossza meg ezt a terméket az TWITTER-en!