1038 Budapest, Szentendrei út 281.
Tel:+36(1)240-4878;
Mob:06(20)471-6071

PIRELLI SCORPION TRAIL II Rear

Méret: 170/60 ZR 17 M/C 72W TL (K)
Mennyiség:
79.490 Ft 69.120 Ft
(GLS futárszolgálat: 2.500 Ft)
SCORPION TRAIL II

Rendelhető

A termék nincs saját raktárunkban, a szállítása 1-3 munkanapon belül várható.

KTM gyári szerelés

Pirelli Scorpion Trail 2

Speciálisan napjaink kaland motorjaira fejlesztve. A Trail II helyt áll terepen is, miközben egy modern sport-túra abroncs teljesítményét hozza az aszfalton. SCORPION™ Trail II – az új Pirelli abroncsot a legkeményebb igénybevételre tervezték. Agresszív mintázata és innovatív technikai megoldásai által magas sebességnél is stabil, megfelelő vonóerő terepen is, kezes és minden szituációban kiválóan tapad.

Az oldal barázdák feladata a minden eddiginél hatékonyabb vízelvezetés, míg a középső „duplán nyitott”barázdák feladata kettős: a vízelvezetés mellett fontos szerepet játszanak a mindig megfelelő vonóerő, jobb stabilitás és a szebb kopáskép kialakításában.

A széleken található puhább keverék tökéletes kompromisszum a száraz és nedves körülmények között. A profil közvetlenül a sokszoros tesztgyőztes ANGEL™ GT-től származik. A rövidebb, de szélesebb érintkezési felületnek hála, javul a kopásállóság, éppúgy, mint a kezelhetőség, ami szinte állandó mard a teljes élettartam alatt.

A szerkezet a különböző keverékű futófelületeknek megfelelően lett kialakítva, úgy, hogy tökéletesen működjön megpakolt és/vagy nehezebb motorok esetén is. A továbbfejlesztett szerkezet is hozzájárul a vízen nyújtott jobb teljesítményhez, valamint kényelmesebb és magabiztosabb motorozást garantál.

Ajánlja ezt a terméket ismerőseinek:
SCORPION TRAIL II - Ossza meg ezt a terméket a FACEBOOK-on! SCORPION TRAIL II - Adja hozzá ezt a terméket a Google könyvjelzőjéhez! SCORPION TRAIL II - Ossza meg ezt a terméket az TWITTER-en!