1038 Budapest, Szentendrei út 281.
Tel:+36(1)240-4878;
Mob:06(20)471-6071

kosarKosár

A kosár üres

DUNLOP ROADSMART IV Páros akció

Méret: 110/70 ZR 17 (54W) TL + 150/60 R 17 66H TL
Mennyiség:
119.565 Ft 101.890 Ft
(GLS futárszolgálat: 3.698 Ft)
ROADSMART IV Páros akcióROADSMART IV Páros akció

Rendelésre

A termék nincs saját raktáron. A megrendelés beérkezése után kollegáink telefonon vagy e-mailben tájékoztatják, hogy a termék mikorra beszerezhető.

Vezess magabiztosan, még esőben is!

A RoadSmart III utódjaként, a legújabb RoadSmart abroncs tartósan nyújt kivételes kezelhetőséget, jelentősen javított vizes teljesítménnyel.* Az optimalizált örvrétegnek köszönhetően a konzisztens teljesítményt az abroncs egész élettartama során élvezheted. A vadonatúj keverék, az optimalizált érintkezési felület és a futófelület kialakítása pontos irányítást tesz lehetővé még vizes időben is.

-Jelentősen javított nedves teljesítmény a RoadSmart III -hoz képest

-Könnyed kormányzás és ultragyors bemelegedés

-GT specifikációk a könnyebb kormányzásért nehezebb motorokon **

-SP változatok a fokozottabb stabilitásért és visszajelzésért a sportosabb és méret specifikus modellekről ***

Barázdált szélű futófelület az alacsonyabb kopás érdekében

A 160/60 ZR 18 hátsó méret 2022 áprilisától kapható

* Az elődmodell RoadSmart III-hoz képest. ** A GT verzió agilisabb irányításra van hangolva. Kérjük, kérdezze kereskedőjét, melyik motorkerékpárra van szükség a GT verzióra. *** SP verzió jobb stabilitást kínál nagy sebességnél.

Mind az első, mind a hátsó abroncsprofil jelentősen megváltozott, ami 15%-kal könnyebb kormányzást és lineárisabb reakciót eredményez beforduláskor. Az RSIV megkönnyíti a kanyarodást, és a kormányzás egyenletesebb a függőlegestől a teljes dőlésig, a pontosabb visszajelzés érdekében.

Az új futófelület-mintázatok összhangban állnak az új profilokkal, javítva a futófelület kopását, tapadását és kezelhetőségét (különösen nedves körülmények között). Az RSIV optimalizált horonyszögei és a futófelület merevségének erősítése a stratégiailag elhelyezett vékonyabb futófelületi barázdák révén hozzájárul az egyenletesebb kopáshoz az abroncs élettartama során, miközben megőrzi a kiváló nedves időjárási teljesítményt.

Az új első gumiabroncs-konstrukciókat méret szerint alkalmazzák, hogy megfeleljenek a motorkerékpár-követelményeknek. A 120/70-18 aramid Jointless Band (JLB) konstrukciót, a 120/70-17 pedig aramid 2 Cut Breaker konstrukciót használ a jobb megfelelés, a menetminőség, a kényelem és a vezetői érzés érdekében.

A Roadsmart IV egy újabb nagy lépés a Dunlop sport-túra sorozatának fejlődésében, amely magában foglalja az immár jó árú Roadsmart III-at is. A Roadsmart IV létrehozásával a Dunlop megalkotta a leginkább piacvezérelt sporttúra gumiabroncs-sorozatot, amely méretekben a legkülönfélébb motorkerékpárokhoz való méretekben készül el.
 

Ajánlja ezt a terméket ismerőseinek:
ROADSMART IV Páros akció - Ossza meg ezt a terméket a FACEBOOK-on! ROADSMART IV Páros akció - Adja hozzá ezt a terméket a Google könyvjelzőjéhez! ROADSMART IV Páros akció - Ossza meg ezt a terméket az TWITTER-en!