1038 Budapest, Szentendrei út 281.
Tel:+36(1)240-4878;
Mob:06(20)471-6071

kosarKosár

A kosár üres

MICHELIN ROAD 6 Páros akció

Méret: 110/80 ZR 19 M/C (59W) TL + 150/70 ZR 17 M/C (69W) TL
Mennyiség:
142.430 Ft 123.890 Ft
(GLS futárszolgálat: 3.216 Ft)
ROAD 6 Páros akció

Rendelésre

A termék nincs saját raktáron. A megrendelés beérkezése után kollegáink telefonon vagy e-mailben tájékoztatják, hogy a termék mikorra beszerezhető.

Pilot Road 5 Trail utódja (Road 6-nál nem nevezték Trail-nek)

ROAD 6

2022 elején érkezik a Michelin legújabb generációs sporttúra abroncsa a Road 6, amely méltó utódja lehet a domináns Road 5-nek!

Michelin sajtóközlemény:

Nedves tapadás: A Michelin Road 6 gumiabroncs 15%-kal nagyobb tapadást biztosít nedves körülmények között, mint elődje a szilika technológiás futófelületi keverékeknek és a Michelin Water Evergrip technológiát alkalmazó új mintázatnak köszönhetően.

Hosszú élettartam: A Michelin Road 6 gumiabroncs 10%-kal hosszabb futófelület-élettartamot biztosít az előző generációhoz képest.

Futófelület kialakítása: A hornyok és a gumi optimalizált aránya, az úgynevezett öntisztulási arány, jobb tapadást biztosít nedves és száraz körülmények között is. Ezek a hornyok kanyarodáskor nem sérülnek, így a felhasználó állandó és pontos visszajelzést kap a gumik által az útfelületről. A Michelin X-Sipe technológia a Michelin Water Evergrip technológiával kombinálva biztosítja a gumiabroncs egyenletes tapadását minden körülmények között, és megtartja tapadását akkor is, amikor az abroncs kopottabb. Az új hornyok és lamellák szögei is hosszabb élekkel rendelkeznek, amelyek átvágják a vízréteget és fenntartják az úttapadást.

Gumiabroncs-keverékek: A Michelin Silica Rain Technology javítja az abroncs tapadását hidegebb körülmények között és nedves utakon, elősegítve a folyamatos teljesítményt és a futófelület hosszabb élettartamát.

Ajánlja ezt a terméket ismerőseinek:
ROAD 6 Páros akció - Ossza meg ezt a terméket a FACEBOOK-on! ROAD 6 Páros akció - Adja hozzá ezt a terméket a Google könyvjelzőjéhez! ROAD 6 Páros akció - Ossza meg ezt a terméket az TWITTER-en!