1038 Budapest, Szentendrei út 281.
Tel:+36(1)240-4878;
Mob:06(20)471-6071

MICHELIN ROAD CLASSIC Rear

Méret: 130/90 B 17 68V TL
Mennyiség:
73.465 Ft 63.885 Ft
(GLS futárszolgálat: 2.500 Ft)
ROAD CLASSIC

Rendelésre

A termék nincs saját raktáron. A megrendelés beérkezése után kollegáink telefonon vagy e-mailben tájékoztatják, hogy a termék mikorra beszerezhető.

A sikeres MICHELIN Pilot Activ helyettesítésére jött létre az új MICHELIN Road Classic. 2021 januárjától lesz bevezetve, és ötvözi a vonzó retro futófelület kialakítását a legújabb anyagokkal és technológiákkal.

A MICHELIN Road Classic futófelületének mintázata 26% -os barázda / futófelület. Tökéletes egyensúlyt teremt a teljesítmény és az esztétika között. Nedves körülmények között a felszíni víz elvezetését a 100% -os szilícium-dioxid-kaucsukeverék és a letört barázdaélek segítik elő. Vizes úton is magas tapadást nyújtanak, a hosszú élettartam szempontjából pedig nincs kompromisszum.

A motorkerékpár gumiabroncsának megbízható és tartós megoldást kell nyújtania a motorkerékpár és a pilóta számára, kényelmesnek kell lennie, tudnia kell a nagy sebességet deformáció nélkül, és korlátoznia kell a különböző alkatrészek között keletkező hőt a kopás csökkentése érdekében.

A MICHELIN Road Classic burkolatának kialakítása mindezeket a követelményeket úgy oldja meg, hogy két Bi-NST réteget használnak közvetlenül a futófelület gumija alatt, hogy csökkentse a sebesség által okozott centrifugális növekedést, ami viszont állandó és optimális alakú érintkezési felületet tart fenn az úttal. E két felső réteg alatt két Bi-NC burkolóréteg elég merev ahhoz, hogy elbírja a terhelést és minden helyzetben stabilitást biztosítson, ugyanakkor elég rugalmas ahhoz, hogy a motoros és utasa kényelmes utazást élvezhessen. 

A MICHELIN Road Classic belső tömlő nélkül használható (tubeless), de azonban ha olyan kerékre kerül felszerelésre, amely csak tömlővel szerelhető, akkor a tömlővel is összeszerelhető.

Ezeknek a formatervezési elemeknek és technológiáknak eredményeképpen, az elődhöz képest a Road Classic minden területen jobb teljesítményt nyújt, különösen nagy javulás tapasztalható az egyenes futás és kanyarstabilitás terén. A kényelem, az általános kezelhetőség, a nedves és száraz tapadás szintén nagymértékben javult.

Vásárlás esetén a megrendelt fajtájú és darabszámú árut szállítjuk. A felnik és egyéb kiegészítők nem tartozékai az abroncsnak. Az árak csak egy darab abroncsra érvényesek, kivétel, ha ezt külön feltüntetjük.

Ajánlja ezt a terméket ismerőseinek:
ROAD CLASSIC - Ossza meg ezt a terméket a FACEBOOK-on! ROAD CLASSIC - Adja hozzá ezt a terméket a Google könyvjelzőjéhez! ROAD CLASSIC - Ossza meg ezt a terméket az TWITTER-en!