1038 Budapest, Szentendrei út 281.
Tel:+36(1)240-4878;
Mob:06(20)471-6071

MOTOZ Terrapactor MXX (Xtreme) Front

Méret: 90/100-21 M TT NHS Sand
Mennyiség:
32.395 Ft 29.215 Ft
(GLS futárszolgálat: 2.640 Ft)
Terrapactor MXX (Xtreme)Terrapactor MXX (Xtreme) Terrapactor MXX (Xtreme) Terrapactor MXX (Xtreme)

Rendelhető

A termék nincs saját raktárunkban, a szállítása 3-6 munkanapon belül várható.

MX Track körülmények – Homokos/Szuperpuha terep (homok, puha talaj, laza vályog, sár)

  • A Terrapactor MXX (MX Xtreme) verseny MX abroncs a leginnovatívabb homoklapátos gumiabroncs, amely ma a piacon elérhető. Ez a gumiabroncs új mércét állít fel a Sandy/Super Soft Terrain (homok, puha talaj, sár) MX pályákon, ahol a talaj laza és a tapadás kiváló.
  • A rendkívül könnyű vázzal és nyitott mintával készült Terrapactor MXX páratlan teljesítményt nyújt homokos, puha talajon és sáros felületeken. Egyedülálló, nyitott lapát kialakítása innovatív vállgombokat tartalmaz, amelyeket kifejezetten úgy terveztek, hogy javítsák a kanyarban való tapadást laza pályákon. Ezenkívül a nyitott mintázat biztosítja, hogy a futófelülete tiszta maradjon, és kiváló tapadást biztosít homokos körülmények között is, köszönhetően az innovatív futófelületi rugalmas zónáknak az abroncs vázába és gombjaiba.
  • Alkalmazás: MX Track körülmények – Homokos/Szuperpuha terep (homok, puha talaj, laza vályog, sár)
  • Vadonatúj Motoz innovatív gombóc minta a jobb tapadásért és kanyarodásért
  • Vadonatúj szuperkönnyű vázszerkezet
  • Az A, B és C blokkok megerősített futófelület-blokkjai megfelelő vezetést és kanyarodást biztosítanak a leglazább körülmények között is

Ajánlja ezt a terméket ismerőseinek:
Terrapactor MXX (Xtreme) - Ossza meg ezt a terméket a FACEBOOK-on! Terrapactor MXX (Xtreme) - Adja hozzá ezt a terméket a Google könyvjelzőjéhez! Terrapactor MXX (Xtreme) - Ossza meg ezt a terméket az TWITTER-en!