1038 Budapest, Szentendrei út 281.
Tel:+36(1)240-4878;
Mob:06(20)471-6071

MICHELIN CITY GRIP 2 Front/Rear

Méret: 120/70 - 14 61S REINF TL
Mennyiség:
28.295 Ft 24.590 Ft
(GLS futárszolgálat: 2.296 Ft)
CITY GRIP 2

Rendelésre

A termék nincs saját raktáron. A megrendelés beérkezése után kollegáink telefonon vagy e-mailben tájékoztatják, hogy a termék mikorra beszerezhető.

City Grip 2 

Gumiabroncs választáskor elsődleges szempontok a biztonság, tapadás minden körülmény között, megbízhatóság és nem utolsó sorban a hosszú élettartam.

2010 – 2018 között a Michelin ezekre az igényekre reagálva dobta piacra a nagy slágernek bizonyult City Grip abroncsát. A gyors tempóban növekvő globális piacon, nevezetesen a városokban és más beépített településeken a robogó tulajdonosok igényei még szigorúbbak lettek. Ezen igények kielégítésére hozza piacra a Michelin a City Grip 2 –t.

A Michelin City Grip 2-t úgy tervezték, hogy kielégítse a modern robogótulajdonosok igényeit, ideérte a magas tapadási igényt minden típusú úton, amellyel a városokban találkozhatnak. Ennek érdekében a Michelin technológiai központban dolgozó mérnökök innovatív vegyületet állítottak elő, amely speciális anyagokat, köztük a szilicium-dioxidot tartalmaz. Az új „cápafog” futófelület minta kialakításával példátlan tapadási teljesítményt biztosít nedves időben anélkül, hogy a hosszú élettartam rovására menne.

A City Grip egész évben használható, nagy méretválasztékkal, mely nem csak a kis motorral rendelkezők választhatják, hanem a maxi – és elektromos robogó tulajdonosok is.

Megjelenés éve: 2020

A rendelés egy darab abroncsra vonatkozik, kivétel ha ezt külön feltüntetjük.

Ajánlja ezt a terméket ismerőseinek:
CITY GRIP 2 - Ossza meg ezt a terméket a FACEBOOK-on! CITY GRIP 2 - Adja hozzá ezt a terméket a Google könyvjelzőjéhez! CITY GRIP 2 - Ossza meg ezt a terméket az TWITTER-en!