1038 Budapest, Szentendrei út 281.
Tel:+36(1)240-4878;
Mob:06(20)471-6071

« vissza

Vezetéstechnikai nap 2013,05,04.

Fiedor Ferenc (Vezetéstechnikai vezetőoktató) a "RIDE FOR LIFE" KFT. nevében meghívta a Kék Hold SE. Kft-t és cégünket a NÍVÓ & J.F.F. 

Motor Team Kft-t a Május 4.- 5.-én tartott vezetéstechnikai alapképzésre, hogy mutassuk be a METZELER és MICHELIN termékeinket a résztvevőknek.

A RILI oktatásról és oktatókról szeretnénk először megemlíteni, hogy az iskolát, az a négy aktív motoros vezetéstechnikai kiképző hozta létre, akik az ország összes motoros járőrének kiképzését végzi. 

Szeretnénk mindazt a tudást az utca motorosának is átadni, amit idestova közel 10 éve a rendőrség állománya is megkap. A tréning egy szisztematikusan felépített program alapján készült, mely a Bajor Készenléti Rendőrség alaptematikájára épül fel és az évek során tudásanyaguk az USA, a Brit Királyság és a Holland oktatási tematikával bővült és finomodott.

Gyönyörű napsütéses időnk volt, mely a résztvevők létszámán is meglátszott. 46 aktív motoros kapta meg az alapképzést. A motorosok sok hasznosat tudtak a két nap alatt elsajátítani. Számos közúti szituációt szimuláló gyakorlattól kezdve az alacsony sebességgel végzett manőverezésig, egyensúlyi gyakorlatok, vészfékezési és akadály elkerülési technikák biztonságos elsajátítása tette színessé a programot.

A gumiabroncsok iránt is nagy volt az érdeklődés, de nem csak vásárlás miatt, hanem a gumiabroncsokkal kapcsolatos szakmai és technikai információk miatt is. Ezen kérdések megválaszolására két szakemberünk állt a résztvevők rendelkezésére Tana Ferenc és Alexander von Rehbinder.

A legnagyobb érdeklődés a METZELER Roadtec INT Z8 és a MICHELIN Pilot Road 3 gumiabroncsok iránt mutatkozott.

Mindkét cég a NÍVÓ & J.F.F. Motor Team Kft. és a Kék Hold SE. Kft. köszöni a meghivást a RIDE FOR LIFE Kft-nek és örülünk a jövőbeni együttműködésnek.