1038 Budapest, Szentendrei út 281.
Tel:+36(1)240-4878;
Mob:06(20)471-6071

« vissza

Metzeler újdonság ROADTEC™ 01!

Indul a legújabb Metzeler kampány “TAKE THE ROAD with ROADTEC™ 01”! Ahogy a neve is sugallja a népszerű METZELER ROADTEC ™ sport-túra családnak a legújabb tagja. Elődjeihez képest, teljesen más vonalon fejlesztett a gyártó: a felhasznált anyagokban, a keverékben, és a mintázatban van a fő eltérés.
A ROADTEC ™ 01 abroncsnak megújuló tulajdonsága van, nemcsak egy új sport-túra abroncsot fejlesztettek, hanem próbáltak egy új filozófiát is teremteni ezáltal.
Kitűnő tulajdonságokkal rendelkezik az abroncs a mostoha időjárási körülmények között is. Főleg a hosszabb távok megtételére elszánt motorosoknak fog mosolyt csalni az arcukra.
ROADTEC ™ 01 a legújabb METZELER sport-túra abroncs. Elődjéhez képest (ROADTEC Z8 INTERACT ™) javítottak a nedves és egyenetlen útfelületen való tapadáson, nagyobb futásteljesítmény és a nagyfokú alkalmazkodóképesség jellemzi a különböző motorkerékpárok esetében, függetlenül a vezetési stílustól és az időjárástól.
A nulla fokos acélöv technológiának köszönhetően a Metzeler az abroncs teljes időtartamára szavatolja a nagyobb futásteljesítményt, stabilitást, kényelmet és nem utolsósorban a tartós teljesítményt.
A hátsó abroncs két komponens keveréke, a széleken 100 százalékos szilícium-dioxidot tartalmaz, a sportos gumik keverékéhez hasonlóan, a közepe pedig túlnyomórészt szilícium-dioxid és feketeszén, biztosítja a hosszú élettartamot. A hátsó abroncs középső része a biztonságos, legjobb futásteljesítményt és tapadást biztosítja a különböző használati körülmények között .A 100 százalékos szilícium vegyület az első gumikat optimális biztonsággal vértezi fel fékezés közben is, különösen nedves utakon és rossz útburkolaton.
ROADTEC ™ 01 célja, hogy egy széles körű motoros társadalmat szolgáljon ki, különböző motorkerékpár szegmenseiben szolgáljon ki. A különösen nehéz motorkerékpárokra, az új "HWM" ("Heavy Weight Motorcycles") gumiabroncsot kínálja a Metzeler, amely abban különbözik a „sima” változattól, hogy kétrétegű a szerkezete. A termék oldalfalán látható a szimbólum. Ha a megfelelő ROADTEC ™ 01-et válasszuk a motorkerékpárunkra, biztosak lehetünk benne, hogy kiküszöbölhetünk néhány rossz útminőség nyújtotta kellemetlenséget, mint például a kormányszitálás.
A HWM-verzió az első kerék esetében is egy kétrétegű szövetvázat takar, ezáltal merevebb az abroncs. Az EDGE anyag és a különböző futófelületi vegyületek, többek közt a szilícium-dioxid kitűnő tulajdonságokkal vértezi fel az újonnan fejlesztett abroncsot. Az ajánlási lista a különböző motorkerékpárokhoz (HWM változathoz is) a www.metzeler.com weboldalon található meg.