kosarKosár

A kosár üres

Szolgáltatások

Üdvözlünk!

Cégünk fő tevékenységi területe a Metzeler motorgumik, Michelin motorgumik, Pirelli motorgumik, Continental motorgumik, Dunlop motorgumik, Bridgestone motorgumik, illetve Heidenau, Mitas, Sava,  Vee Rubber,  IRC és Trelleborg motorgumik kis és nagykereskedelme, szerelése, centírozása, javítása.

Várjuk viszonteladó partnerek jelentkezését az ország egész területéről.

Termékválasztékunkat úgy alakítottuk ki, hogy megtalálhatóak legyenek benne a legmagasabb fogyasztói igényeket kielégítő motorgumi márkák:


    

     

Raktárkészletünk folyamatos változása végett aktuális készletünkről, árainkról, szerelési időpont egyeztetés miatt kérünk, érdeklődj telefonon: 240-4878, 06/20/471-6071 vagy e-mailben. 

Bár nem fő profilunk, vékonyabb pénztárca esetén válogathatsz átvizsgált használt motorgumik között is.

A távolság sem akadály, futárszolgálattal, utánvéttel áthidalható. Vásárláskor számlát vagy nyugtát kapsz, mivel az abroncsokra garancia jár!

Bármilyen típusú, márkájú motorról legyen szó, jól felszerelt műhelyünk rendelkezik a szereléshez szükséges eszközökkel, szerszámokkal, gépekkel, emelőkkel.

A kerekek kiegyensúlyozását digitális gépen végezzük, a gyári keréktengely nem szükséges. Gyári adapter szettek birtokában nem jelentenek gondot a BMW, Ducati, MV Agusta, Triumph és egyéb speciálisabb kerekek sem, beleértve a robogó kerekeket is.

Hozhatod csupán a kereket is, de ha nem akarod feltéglázni a masinád, a kerék ki és beszerelését bízd inkább ránk! Bármilyen felépítésű kétkerekű jöhet. (hagyományos, jobbos/balos félkarú villás, robogó, chopper, középtámasszal vagy anélkül,...)

A szerelési műveletek során a lelazított csavarokat a gyári szervizkönyvben vagy a MotorDatában előírt erővel, nyomatékkulccsal húzzuk vissza. Szükség szerint alkalmazunk kenő és zsírzó segédanyagokat, menetrögzítőt, rezes sprayt, ...

Az árlistában feltüntetett gumiárak nem tartalmazzák a szerelés költségeit! Adott motortípus ismeretében kérünk, érdeklődj a pontos árak iránt!

Motorkerékpár javítás:

Másik fő tevékenységi területünk a motorkerékpárok javítása, időszakos szervizelése, műszaki vizsgára való felkészítése és vizsgáztatása, karburátor szinkron állítása, a kopó alkatrészek cseréje, beszerzése: olajok, szűrők, gyertyák, fékbetétek, lánc szettek, teleszkóp szimmeringek, kormány és kerékcsapágyak, fékfolyadék, fém fékcső csere...

A motorok és a motorozás szeretete segíti hozzáállásunkat munkánk iránt, a biztonságod és a munkánkkal való elégedettséged a legfontosabb számunkra.


a Kék Hold csapat