1038 Budapest, Szentendrei út 281.
Tel:+36(1)240-4878;
Mob:06(20)471-6071

METZELER Roadtec Z8 Interact Páros akció

Méret: 120/60ZR 17 (55W) TL (M) + 160/60ZR 17 (69W) TL (M)
Roadtec Z8 Interact Páros akcióRoadtec Z8 Interact Páros akció Roadtec Z8 Interact Páros akció Roadtec Z8 Interact Páros akció

Megszűnt

Ez a termék már nem elérhető, nem tudjuk szállítani.

Az első motorkerékpár gumiabroncs az 3 feszesség-zónás technológiává. Az új Roadtec Z8 Interact különlegessége, hogy 3 különböző feszességgel feltekert 0°-os acélövvel 3 különböző olyan zóna található az abroncsban, mely biztosítja az egyenletes tapadást, egyenletes kopást az abroncs bármely részén, a kanyarba való befékezésnél és kigyorsításnál a stabilizációt, és az egyenes futást, anélkül, hogy különböző keveréket kelljen a futófelületen alkalmazni. Magas Silica tartalom garantálja az optimális sporttúra-teljesítmény és biztonság együttesét még nedves és vizes útviszonyoknál is. Előnye az 3 feszesség-zónás Interact-nak : - nagyobb tapadási felület - egyenletes, nem sarkos kopás - egyenletes felmelegedés, mindig ugyanolyan mechanikai tapadás, bármely pozícióban. Figyelem: A Roadtec Z8 Interact nagyon speciális felépítésű abroncs, ezért csak párban használható! Az árak csak egy darab abroncsra érvényesek, kivétel, ha ezt külön feltüntetjük.

Ajánlja ezt a terméket ismerőseinek:
Roadtec Z8 Interact Páros akció - Ossza meg ezt a terméket a FACEBOOK-on! Roadtec Z8 Interact Páros akció - Adja hozzá ezt a terméket a Google könyvjelzőjéhez! Roadtec Z8 Interact Páros akció - Ossza meg ezt a terméket az TWITTER-en!