1038 Budapest, Szentendrei út 281.
Tel:+36(1)240-4878;
Mob:06(20)471-6071

Tubliss Tubliss 21" Front

Méret: 21"
Mennyiség:
56.390 Ft 48.890 Ft
(GLS futárszolgálat: 2.296 Ft)
Tubliss 21\\\"Tubliss 21\\\" Tubliss 21\\\" Tubliss 21\\\" Tubliss 21\\\" Tubliss 21\\\" Tubliss 21\\\" Tubliss 21\\\" Tubliss 21\\\" Tubliss 21\\\"

Ehhez a termékhez az alábbi dokumentumokat lehet letölteni:

Tubliss szerelési útmutató

Raktáron

A termék azonnal átvehető boltunkban, vagy 12 óra előtt leadott rendelés esetén másnapra kerül kiszállításra.

1,6" felnire szerelhető!

 

TUBLISS 18", 19" ÉS 21"-ES MÉRETBEN

A Tublissal szerelt 18, 19 és 21-es kerekű motorok hagyományos gumibelső nélkül, akár 0 Baros nyomáson közlekedhetnek. Ez az új technológia lehetővé teszi, hogy elhagyjuk a hagyományos belsőt, így a felütéses defektek gyakorisága nullára redukálódik.

A TUBLISS EGY IGAZÁN EGYSZERŰ SZERKEZET

Három részből áll. A piros rész egy erősített, keménygumiból készült belső. Ez felelős azért, hogy a gumiabroncs peremét belülről felnihez feszítse. Ezen kialakítottak egy átmenőszelepet aminek segítségével magát a gumiabroncsot tudjuk fújni. Az erősített piros gumi alatt találjuk a Tubliss belsőt ami az egész rendszer veleje. Ez a kisméretű belső vagyis a Tubliss belső arra hivatott, hogy a piros erősített gumit és ez által a gumiabroncsot is a felnihez feszítse. Ezt 7-8 barra kell pumpálnunk. (Itt jegyeznénk meg, hogy kompresszorral általában nem sikerül felfújni 7-8 barra a Tubliss belsőt, ezért célszerűbb pl. bicikli pumpát használni és a fújás után lemérni a légnyomást.)

A Tubliss kiváló választás azoknak a cross, enduro és extrém endurosoknak akik a lehető legalacsonyabb nyomást, ez által pedig a legnagyobb tapadást szeretnék elérni. Ugyanis egy 7-8 barra felfújt Tubliss mellett a hátsó gumiabroncsot akár 0 (az az nulla) baros nyomáson is használhatjuk. (Ez persze függ a gumiabroncstól is. A keményebb oldalfalú gumikkal - pl. Dunlop - megfelelőlen használható nulla baros nyomásnál is.) Az első gumi 0,5-0,6 bar nyomáson használható Tubliss segítségével. Így a gumi felfekvése páratlan lesz és ráadásul nem kell tartanunk a felütéses defekttől sem.

Az esetleges defektek pedig könnyedén javíthatóak a Slime által defekt javító kukaccal.

JOBB MINT A MOUSSE

A Tubliss nagy vetélytársa a Mousse. A Mousse viszont csak 1 baros nyomásnak felel meg, míg a Tublisst akár nulla baros nyomáson is használhatjuk. (A gumiabroncstól függően)

KOMPLETT TUBLISS CSOMAG TARTALMA:

·         Piros Erősített Belső

·         Tubliss Belső

·         Vakszelep

·         Speciális felniszalag

·         Szerelési segédeszköz

·         Tubliss Matricák

 

Ajánlja ezt a terméket ismerőseinek:
Tubliss 21\" - Ossza meg ezt a terméket a FACEBOOK-on! Tubliss 21\" - Adja hozzá ezt a terméket a Google könyvjelzőjéhez! Tubliss 21\" - Ossza meg ezt a terméket az TWITTER-en!