1038 Budapest, Szentendrei út 281.
Tel:+36(1)240-4878;
Mob:06(20)471-6071

DUNLOP SportSmart 2 Front

Méret: 110/70R17 54H TL SX SPORTSMART II
SportSmart 2SportSmart 2 SportSmart 2

Megszűnt

Ez a termék már nem elérhető, nem tudjuk szállítani.

max 210 km/h

A gumiabroncs gyártója folytatja elődjének sikertörténetét, de teljesen új technológiával és innovatív módszerek alkalmazással rukkol elő ezzel az új gumival.
A Sportmart 2 nagyszerű kényelmet, kiváló kezelhetőséget, optimalizált tapadást nedves és száraz úton, magas futásteljesítményt ígér.
Komoly fejlesztésről van szó, a mérnökök a D212 GP-PrO technológiai megoldásait ültették az utcai sportgumiba. Az első gumin fordított V irányú mintázat látható a futófelületen középen, ami javítja a vízelvezetést.
A vizes útfelületen biztosított tapadást az új hátsó gumiabroncs vállrészének anyagösszetétele is elősegíti, mely 100% -ban újfajta, rendkívül jó diszperziós tulajdonságokkal bíró szilikát tartalmaz.
A száraz útfelületen tapasztalható teljesítményt folyékony polimerek és különféle tapadást biztosító gyanták alkalmazásával optimalizálták.
A Sportsmart 2 csökkenti az oldalirányú szitálást, emellett 23%-kal rövidebb a kormányzási reakcióidő.

Ajánlja ezt a terméket ismerőseinek:
SportSmart 2 - Ossza meg ezt a terméket a FACEBOOK-on! SportSmart 2 - Adja hozzá ezt a terméket a Google könyvjelzőjéhez! SportSmart 2 - Ossza meg ezt a terméket az TWITTER-en!