1038 Budapest, Szentendrei út 281.
Tel:+36(1)240-4878;
Mob:06(20)471-6071

MICHELIN ROAD 5 GT Páros akció

Méret: 120/70ZR17 (58W)TL GT + 190/50ZR17 (73W)TL GT
ROAD 5 GT Páros akcióROAD 5 GT Páros akció ROAD 5 GT Páros akció ROAD 5 GT Páros akció ROAD 5 GT Páros akció ROAD 5 GT Páros akció

Megszűnt

Ez a termék már nem elérhető, nem tudjuk szállítani.

GT = Nehéz motorokhoz fejlesztve

Michelin Road 5

A Michelin mérnökei ismét felülmúlták önmagukat.  A korábbi, világszinten kiugró sikereket elért Pilot Road 4 túrasport és a Power RS közúti sport abroncs összegyúrásával megalkották az új etalon sport-túra abroncsot.

A továbbfejlesztett kétkomponensű technológia (2CT+) alkalmazásával a futófelület keményebb rétege szélesebben terül el.  Így nagy sebességnél stabilabb, az extrém kigyorsítások nem veszik annyira igénybe, ráadásul nő a várható élettartam, míg a kopási kép egyenletesebb.

A kiváló nedves tapadást a feltűnően mély esőelvezető csatornák, valamint a speciális lamellarendszer (XST Evo) garantálják. Az abroncs nedves aszfalton kopottabb állapotban is teljesíti a Pilot Road 4 rövid féktávjait.

 

Ha egy megbízható, tartós abroncsra vágysz, ami ugyanakkor nem ijed meg egy kiadós csapatástól vagy a nyári záporoktól sem, akkor megtaláltad.

Ajánlja ezt a terméket ismerőseinek:
ROAD 5 GT Páros akció - Ossza meg ezt a terméket a FACEBOOK-on! ROAD 5 GT Páros akció - Adja hozzá ezt a terméket a Google könyvjelzőjéhez! ROAD 5 GT Páros akció - Ossza meg ezt a terméket az TWITTER-en!