1038 Budapest, Szentendrei út 281.
Tel:+36(1)240-4878;
Mob:06(20)471-6071

MICHELIN Pilot Road 3 Páros akció

Méret: 120/70ZR17(58W)TL + 160/60ZR17(69W)TL
Pilot Road 3 Páros akcióPilot Road 3 Páros akció Pilot Road 3 Páros akció Pilot Road 3 Páros akció

Megszűnt

Ez a termék már nem elérhető, nem tudjuk szállítani.

Remek vizes tapadás és hosszú élettartam!

Látványosan eltérő mintázatú első és hátsó futófelületeit a szokásos méretű vájatokon felül szokatlanul vékony, hajszál-minták is tarkítják, melyek a korábbi, egyszerűbb felépítésű abroncsok hasonlóan vékony mintáival ellentétben ezúttal már a futófelület teljes mélységéig leérnek.  A Michelin által XST-nek (X Sipe Technology) elnevezett, forradalminak mondott új mikro vájatok a gyártó szerint hatékonyabbak a nedves útfelületen elterülő vízfilm megtörésében, ezáltal a hagyományos barázdák sokkal gyorsabban és hatékonyabban képesek elvezetni a tapadási felület alól a vizet. Az XST mellett a franciák „középen kemény, szélén puha keverékű”, kétkomponenses technológiája (2CT) is benne van a Pilot Road 3-ban, ezzel hozva létre a „leghosszabb élettartamú, és legjobb nedves tapadású” terméket.

A felnik és egyéb kiegészítők a képeken csak illusztrációk. Motorgumi vásárlás esetén a megrendelt fajtájú és darabszámú árut szállítjuk. Az árak csak egy darab abroncsra érvényesek, kivétel, ha ezt külön feltüntetjük.

Ajánlja ezt a terméket ismerőseinek:
Pilot Road 3 Páros akció - Ossza meg ezt a terméket a FACEBOOK-on! Pilot Road 3 Páros akció - Adja hozzá ezt a terméket a Google könyvjelzőjéhez! Pilot Road 3 Páros akció - Ossza meg ezt a terméket az TWITTER-en!