1038 Budapest, Szentendrei út 281.
Tel:+36(1)240-4878;
Mob:06(20)471-6071

PIRELLI Diablo Supercorsa V2 Front

Méret: 110/70ZR17 54W TL (A) SC1
Diablo Supercorsa V2

Megszűnt

Ez a termék már nem elérhető, nem tudjuk szállítani.

Superbike teljesítmény a stock kategóriában. A gumin nem fog múlni a dobogós helyezésed. A versenysport tapasztalatok alapján újratervezett keverékekből minden időjárási- és pályakörülményre megtalálod az ideális megoldást. Az egyedüli mérce az utcai sportgumik piacán. Magas dőlésszögek esetén is nagyméretű felfekvő tapadó-felület. Kiegyensúlyozottan rugalmas viselkedés a rövidebb féktávok és nagyobb kanyarsebesség érdekében. Tökéletesített keverékek a lehető legjobb tapadás érdekében. Magas hő tűrésű kémiai összetétel a hosszabb élettartam érdekében. A felnik és egyéb kiegészítők a képeken csak illusztrációk. Motorgumi vásárlás esetén a megrendelt fajtájú és darabszámú árut szállítjuk. Az árak csak egy darab abroncsra érvényesek, kivétel, ha ezt külön feltüntetjük.

Téli időszakban a verseny abroncsokat NEM szállítjuk, mivel fagypont alatt, vagy annak környékén való szállításnál szerkezetükben károsodás történhet. Megértésüket köszönjük.

Ajánlja ezt a terméket ismerőseinek:
Diablo Supercorsa V2 - Ossza meg ezt a terméket a FACEBOOK-on! Diablo Supercorsa V2 - Adja hozzá ezt a terméket a Google könyvjelzőjéhez! Diablo Supercorsa V2 - Ossza meg ezt a terméket az TWITTER-en!