1038 Budapest, Szentendrei út 281.
Tel:+36(1)240-4878;
Mob:06(20)471-6071

CONTINENTAL Conti Sport Attack 3 Páros akció

Méret: 120/70ZR17 (58W) TL + 190/55ZR17 (75W) TL
Conti Sport Attack 3 Páros akcióConti Sport Attack 3 Páros akció Conti Sport Attack 3 Páros akció Conti Sport Attack 3 Páros akció

Megszűnt

Ez a termék már nem elérhető, nem tudjuk szállítani.

A Continental legújabb szupersport motorabroncsa, amelynek gyártása során a létező összes technikai fejlesztés mellett alkalmazták a forradalmi „GripLimitFeedback” technológiát, azaz egy olyan kialakítást, amely nagy dőlésszög esetén jobb visszajelzést szolgáltat a tapadási határ eléréséről. Ezen felül újfajta szilika keverék használatának köszönhetően jelentősen nőtt az abroncs nedves felületen való tapadása és a speciális csatornáknak köszönhetően javult az iránytartási és fékezési tulajdonsága is. Az abroncs a legmagasabb minőséget képviseli, kézi gyártással készül a németországi Korbach-ban. Alkalmazott technológia: Easy Handling: könnyű irányíthatóságért felelős profil. Traction Skin: speciális futófelület, ami miatt nincs szükség az új abroncs bejáratására. Mulit Grip: változó keménységű gumikeverék használata, mely a széleken puhább a maximális tapadás érdekében, a futófelület közepén pedig keményebb a magas futásteljesítmény eléréséért. Zero Degree: 0 fokos övszerkezet, amely a nagy sebességnél való stabilitást javítja. A felnik és egyéb kiegészítők a képeken csak illusztrációk. Vásárlás esetén a megrendelt fajtájú és darabszámú árut szállítjuk. Az árak csak egy darab abroncsra érvényesek, kivétel, ha ezt külön feltüntetjük.

Ajánlja ezt a terméket ismerőseinek:
Conti Sport Attack 3 Páros akció - Ossza meg ezt a terméket a FACEBOOK-on! Conti Sport Attack 3 Páros akció - Adja hozzá ezt a terméket a Google könyvjelzőjéhez! Conti Sport Attack 3 Páros akció - Ossza meg ezt a terméket az TWITTER-en!