1038 Budapest, Szentendrei út 281.
Tel:+36(1)240-4878;
Mob:06(20)471-6071

MICHELIN Commander II+ajándék baseball sapka

Méret: 130/90B16 73H TL/TT+150/80B16 77H TL/TT+Baseball sapka
Commander II+ajándék baseball sapka

Megszűnt

Ez a termék már nem elérhető, nem tudjuk szállítani.

Az akció a készlet erejéig érvényes!

A Michelin megoldása bármilyen cruisere!

Michelin Commander II: kifejezetten chopper és cruiser motorokra lett kifejlesztve, melynek futásteljesítménye konkurenseihez képest kétszer nagyobb. A speciális oldalfal erősítésének köszönhetően teherbírása megnövekedett, ugyanakkor komfortos maradt. Fontos ismertető jele az abroncsnak, a kivételesen magas futásteljesítménye: független tesztek szerint a hátsó gumiabroncs akár 40.000 kilométert is kibír, ehhez képest az első hosszabb élettartammal rendelkezik. Ugyanakkor a MICHELIN Commander II nagyon jó tapadással rendelkezik vizes utakon. Ez a jó tapadás az innovatív Silica Rain Technology-nak köszönhető. A Silica rész a gumikeverékben megnöveli a tapadást, csökkenti a súrlódási erőt, viszont növeli a tapadást vizes felületen.

A felnik és egyéb kiegészítők a képeken csak illusztrációk. Motorgumi vásárlás esetén a megrendelt fajtájú és darabszámú árut szállítjuk. Az árak csak egy darab abroncsra érvényesek, kivétel, ha ezt külön feltüntetjük.

Michelin sapka, hímzett Michelin logóval az elején és állítható tépőzárral hátul.

Ajánlja ezt a terméket ismerőseinek:
Commander II+ajándék baseball sapka - Ossza meg ezt a terméket a FACEBOOK-on! Commander II+ajándék baseball sapka - Adja hozzá ezt a terméket a Google könyvjelzőjéhez! Commander II+ajándék baseball sapka - Ossza meg ezt a terméket az TWITTER-en!