1038 Budapest, Szentendrei út 281.
Tel:+36(1)240-4878;
Mob:06(20)471-6071

MICHELIN ENDURO Front

Méret: 90/90-21 54R TT MEDIUM
Mennyiség:
36.960 Ft 32.270 Ft
(GLS futárszolgálat: 2.296 Ft)
ENDURO

Rendelésre

A termék nincs saját raktáron. A megrendelés beérkezése után kollegáink telefonon vagy e-mailben tájékoztatják, hogy a termék mikorra beszerezhető.

2017 év végi újdonság!!! MEDIUM - minden talaj típuson használható

2017 év végén érkező Michelin Enduro gumiabroncsok leváltják a korábbi Enduro III, Enduro IV, Enduro VI és Enduro MS abroncsaikat. A hátsó Enduro gumiabroncsból a későbbiekben az Enduro Medium lesz az egyetlen választási lehetőség amely minden talaj típuson használható. Az első gumiabroncs pedig 2 keménységgel lesz választható: az Enduro Hard elnevezésű - kemény, sziklás és kavicsos felületre, és az Enduro Medium - az egyéb felületeket fedi le.

A Michelin az új Enduro abroncsával még jobb tapadást és rugalmasságot ígér az előzőekhez képest. Ez a plusz tapadás és rugalmasság az abroncsok mintázatának és különleges szerkezetének lesz köszönhető. Mindemellett a gumik élettartama is meghosszabbodott valamint stabilabb és kiegyensúlyozottabb teljesítményt is nyújtanak.

A Michelin Enduro Medium FIM-es gumiabroncs, így használható lesz utcai forgalomban és versenyeken is.

Az abroncsok mellett új Bib Mousse-al is készül a Michelin, ezek az M14 és M18 nevet kapták. Az új Bib Mousse-ok ellenállóbbak, tovább tartanak és egyenletesebb teljesítményük lesz (a kisebb ütődéseket jobban elnyelik, kevésbé pattannak vissza és jobban tapadnak)

Ajánlja ezt a terméket ismerőseinek:
ENDURO - Ossza meg ezt a terméket a FACEBOOK-on! ENDURO - Adja hozzá ezt a terméket a Google könyvjelzőjéhez! ENDURO - Ossza meg ezt a terméket az TWITTER-en!